VR Headset - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Gå til indhold
DPVR E3-Basic Anmeldelse
Headsettet stammer fra Kinesiske DPVR og understøtter SteamVR og er ikke et rigtigt VR Headset da den kun understøtter 3 DOF og det har ingen roomscale indbygget, dvs kameraer.

Den har 1 Samsung AMOLED skærm i 2.5K som nok er det eneste positive ved dette headset, der leverer et rigtigt flot billede, men conforden er forfærdelig,særligt for brillebrugere, fordi man føler man har en klemme på hovedet og det er rigtig ubehagelig.

Kvaliteten af hedsettet er ok, det er i billig plastik det hele, men virker solidt.

Det er nemt at indstille via den medfølgende DPVR Assistent, der skal køre sammen med SteamVR:

Tilslutning til PC sker via 2xUSB 2.0 og 1XHDMI

Hvis du ikke er brille bruger, kan du måske bruge headsettet, men jeg anbefaler at man prøver det før man køber det, men ellers kan man finde et headset med en bedre kvalitet og bedre comfort.
Acer Mixed Reality Anmeldelse
Acer Mixed Reality Headset er en helt anden snak, den understøtter 6 DOF og der er både Headset og 2 stk VR Ccontroller med i pakken, samt den er udstyret med 2 højtopløselige skærme samt 2 stk kameraer foran, så den understøtter roomskale, så har man plads kan man med dette headset gå rund i den virtuelle verden.

Den sidder godt på hovedet via et justerbar pandebånd og man kan slå skærmen op, så man kan se den rigtige verden og den virker rigtig solid i byggekvalitet og den er perfekt til brille brugere.

Opsætningen er meget nem, tilslut 1xUSB 3.0 og 1XHDMI til din PC samt 1xUSB Dongle med Bluetooh 4.,0, Så starter windows selv en opsætnings guide, som man følger og så køre det, husk også at installerer SteamVR og SteamVR for Mixed Reality..

Alt i al et super god VR Headset med en god opløsning i brillerne og nem at tage med.

Kan købes brugt eller nyt.

Jeg har brugt headsettet på en Core i7 37770 3.5 GHz – 32 GB DDR3 1600 MHz – GTX 1070 8 GB DDR5 RAM og det køre rigtigt godt og flyende, men nu har jeg en Oculs Quest.
Tilbage til indhold