Profil - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Gå til indhold
Profil
Mit navn er Jesper, 49 år, og er det man  kalder autodiadekt, dvs at jeg har ikke nogen uddannelse, men har selv  tilegnet mig en del viden omkring IT, både hardware og software.

Da jeg var ung, havde vi noget der hed  DataCafeen og der brugte jeg meget tid, det var C64 og Amiga samt en  enkelt PC, og Steen der stod for det lærte mig ms-dos på pc’en, det var  tider dengang.

Senere var jeg på en forløb på  AMU-Centeret, hvor vi bla havde EDB og der brugte vi GEM, nok det første  grafiske system som jeg har set til mus

I gamle dage havde vi Kreaktiv Centeret  her i byen, det var en daghøjskole og der gik jeg i en længere periode,  hvor jeg kom igennem multimedia 1+2, hvor jeg bla lærte at bruge Adobe  Photoshop, Illustrator og Director og det var jo på Mac med PowerPC CPU  og der stiftede jeg bekendskab med Dreamweaver og Golive som man jo  brugte til hjemmesider, så efter de forløb fortsatte jeg med at gå ind i  den verden med hjemmesider, da jeg synes at det var meget interessant  dengang.

Jeg har arbejdet med Golive, Dreamweaver,  Frontpage og senere begynde jeg at kikke på CMS, først Mambo, senere  Joomla, WordPress og ClassicPress, samt Xara Webdesigner Premium og Incomedia Website X5 og da jeg havde Mac brugte jeg iWeb, Sandvox, Everweb og Sparkle.

Min hjemmeside er opbygget Incomedia WebSite X5, som er en desktop drag'n'drop WYSIWYG Editor og den producere ren HTML/CSS når man uploader sin hjemmeside via FTP.

I dag bruger jeg min tid på at tilegne mig mere viden og i ny og næ laver jeg en hjemmeside til venner og bekendte.

Har i mange år brugt tid på fly  simulatore og det vil jeg skrive om her på min hjemmeside, lige pt  bruger jeg Microsoft Flight Simulator,X-Plane 11, Aerofly FS 2 og FlyInside Flight Simulator, der vil jævnligt komme screenshots og videoer(youtube) gfra mine flyvture, men da jeg også bruger andre simulatore, vil disse også blive omtalt her på siden.

Jeg sidder ikke ved min PC hele tiden,  jeg bruger meget tid på at gå lange ture og fotograferer med min mobil  eller mit rigtige kamera og jeg er mest til natur og landskabsbilleder  samt billeder fra dagligdagen, de bedste vil her på siden som et  slideshow og da jeg laver video en gang imellem, kan disse optagelser ses på min youtube kanal.

MVH Jesper Raben
Profil Foto
Profil foto af Jesper Raben
CV
Alder: 50 år

Uddannelse : Autodiadakt

Færdigheder:
-Windows
-MacOS
-Linux
-Office
-Billedebehandling
-Videoredigering
-WebDesign
-WordPress
-ClassicPress
-Synology NA
-Teknik
-Undervisning

Hobbies:
Lange gåture i naturen,en god film,socialt samvær og lære nye mennesker at kende.

Uddannelsessteder:
-Ålykkeskolen 1-10 Klasse
-Teknisk Skole Haderslev 1 år
-Søgning efter praktikplads 1 år
-AMU Center Kursus 1/2 år
-VUC 9+10 Klasse + HF 2 år
-Vejle EDB Skole 1 år
-Kreaktiv Centeret 2 år

Frivillig Arbejde:
KiK-TV / TV-Kolding / Canal6000 ca 20 år
Tilbage til indhold