Foto redigering - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Gå til indhold

Foto redigering

Teknik > Foto/Video redigering
Foto Programmer til Windows 10
Til Windows findes, der en del programmer til redigering af billeder, både jpg og raw, det mest kendte er Adobe Photoshop CC, som er defaktor standard inden for branchen, vil man have Photoshop CC+Lightroom CC, så kan man få det i abonnent til 92,50 kr. pr måned, vil man ikke det er der en del alternativer, som kan findes herunder:

Dette var så en liste over betalings programmer til foto redigering, men der finde også gratis programmer, der fint kan bruges, se listen herunder:

Dette er blot et udplug af de programmer der findes til Windows Platformen, man kan også bruge Windows Foto program til at organisere og lave simpel foto behandling.

Foto progarmmer til MacOS
Til MacOS findes der også en del foto programmer, men med MacOS er Fotos, som er et program til organisering og redigering af billeder og dette følger gratis med, når man køre på en Mac, man kan også,hvis man fortrækker det, købe et foto abonnent ved Adobe, så man får Photoshop CC + Lightroom CC og prisen er den samme pr. måned som til windows, se min beskrivelse af Foto Programmer til Windows 10 i boksen til venstre (mange af windows programmerne findes til MacOS også)

Foto Programmer til MacOS:

Disse programmer kan også købes til MacOS

  • Photoshop CC + Lightroom CC
  • Photoshop Elements 20XX
  • Cyberlink PhotoDirector

Se links i boksen til venstre (Foto Programmer til Windows 10). Håber at du har fået lidt info omkring redigering af dine billeder, uanset om du har Windows 10 eller MacOS.

Kontakt Info
Jesper Raben
Søgade 9
6000 Kolding
mobil: 41294516
Tilbage til indhold