Chromebook - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Gå til indhold

Chromebook

Teknik > Computer
Google Chromebook
chromebook

En chromebook er en ultrabærbar, der har lang batterilevetid omkring 12 timer på en opladning, den er for det meste udstyret med en celeron eller en core iX cpu, min 2 GB RAM og min 16 GB SSD, dertil kommer så USB 3.0, HDMI og i nogle også SD-Kortlæsere og de fåes med 11" til 15" skærme.

Prisen starter ved ca 2000,- kr. og opefter alt efter mærke, model og hardware.

En chromebook køre chromeos og dette består "bare" af en chrome webbrowser, som vi kender fra vores pc,så alt foregår online, enkelte apps kan køre uden net forbindelse, men tilgengæld, er den hurtigere oppe, at køre, end en pc/tablet, startid under 5 sekunder. Nogle chromebooks kan også køre apps fra google play store og det giver jo lige pludselig andre muligheder, så har man hele Microsoft Office til Android til sin Chromebook og mange andre programmer.
Hvad kan den bruges til ?


Mange skoler udlevere chromebooks til deres elever, som de så bruger gennem skoletiden og de bruger så alle google's apps til opgaver og afleveringer.

Hvis man har behov for en pc, der starter hurtigt og er klar med det samme, og man har den som tage med computer, så er den oplagt og hvis man har brug for flere apps, er det en ide at gå efter en der har Google Play Store, så har man adgang mange apps, men ikke alle kan køre på en chromebook.

Jeg har selv en Acer Chromebook 14 der køre Chromeos med Google Play Store, så jeg har nogle af de samme apps, som jeg har på min mobil og det er rart nok, nogen kan køre i fuld skærm og andre kan ikke, man kan købe en brugt fra ca 1500,- kr og opefter alt efter, hvor gamle de er.
Kontakt Info
Jesper Raben
Søgade 9
6000 Kolding
mobil: 41294516
Tilbage til indhold