Apple Produkter - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Gå til indhold
Apple Produkter - Information
Apple produkter bruges verden over, de fleste kender iPhone & iPad samt iMac, men de er dyre end end pc med windows og i gamle dage var

Apple mest brugt i den grafiske branche, men nu er de hvermands eje.

Apple produkter er dyre at købe og har begrænset levetid, f.eks en pc med windows kan man god have i mange år, for windows udløber ikke, men det gør et Apple Produkt.

Levetid på Apple Produkter
-iPhone – ca 4 år
-iPad ca 4 år
-iPod ca 4 år
-iMac (Pro) – ca 5-8 år
-Mac Pro – ca 5-8 år
-Macbook (pro) – ca 5-8 år

MacOS / iPadOS / iOS bliver opdateret til en ny version 1 gang om året, og hvis man er uheldig og har en enhed ,der er for gammel kan man ikke opdaterer,også har man ca 1 år’s opdateringer tilbage,før ens enhed blever usikker at bruge, det skal man vær klar over når man køber et brugt Apple Produkt.

MacOS er det styresystem som iMac – iMac Pro – Ma Mini – Macbook – Macbook Pro – Macbook Air bruger, det er anderledes end Windows 10, men har også nogle fordele som f.eks installation af programmer, det kopieres ind i program mappen også køre det, skal de afinstalleres, så fjerner man det bare fra program mappen, bare 1 af mange smarte funktioner samt der er en appstoren med mange gode programmer.

iOS er det styresystem der køre på iPhone, hvor man har mange apps via appstoren og de er næste de samme som fåes til android.

iPadOS er et nyt styresystem til iPad – iPad Pro – iPad Mini – iPad Air som kan lidt mere en iOS udgaven, da den er optimeret til iPad.

Bemærk at Apple er ved at flytte fra Intel til Apple Silicon, de først produkter med Apples M1 CPU er Macbook Air - Macbook Pro - Mac Mini

Apple iMac
Apple iMac
Apple iPhone
Apple iPhone
Tilbage til indhold